Kedves Random Partnerszervezeti Tagunk!

A Random és a vele partnerségi megállapodást kötött szervezetek számára különleges lehetőséget biztosítunk: ez a Random Coffee!

Random_Sangria0903 (38 of 41)

Mi az a Random Coffee (RC)?

A Random Coffee a Random Staff által szervezett program, ahol a jelentkezőket havonta egyszer összesorsoljuk, így lehetőségük van egy kávé mellett megismerkedni egymással, s új kapcsolatokat teremteni.

Random_Preview (16 of 24)

Kiknek szól a Random Coffee?

A RC elsősorban alábbi partnerszervezeteink tagjai számára szól

JÉG - Jövőt Építők Generációja Egyesület

Global Shapers Magyarország Egyesület

FAKT - Fiatal Autonóm Közgazdászok Társaság

ESN - European Student Network

FMN - Female Management Network

Aegee - Budapest

Mensa Hungariqua

CMA - Corvinus Művészeti Akadémia

Startup Maffia

JegRandom (73 of 167)

Jelentkezés

Ha tagja vagy a fenti szervezetek egyikének, nincs más dolgod, mint kitölteni a jelentkezési űrlapot! Ezt követően a Random Staff csapata összesorsol téged más partnerszervezetek tagjaival, s indulhat is a kapcsolatépítés. 


Ha a szervezeteteket nem találtad a fenti listában, kérd meg a vezetőidet, hogy keressék fel a Randomot s kössünk partnerségi megállapodást.

Hogyan tovább a jelentkezés után?

A Random Staff csapata párosítja a jelentkezőket az általuk megadott feltételek alapján. Figyeld az emailjeidet és spam mappát is, hisz itt adunk összeköttetést egy másik taggal. (Ha engedélyezitek, a könnyebb kapcsolatfelvétel érdekében megosztjuk egymással telefonszámaitokat is.)

Egyeztessetek időpontot, találkozzatok és beszélgessetek egy kávé mellett a Randomban! Ha igénylitek, a későbbiekben már más csatornára is át tudjátok terelni az egyeztetéseket (FB, Insta stb.)

IMG_5833

Mi a feltétele annak, hogy a Random Coffee programban maradj?

Ha szeretnél a Random Coffee programban maradni, akkor szervezz találkozót egy hónapon belül a kisorsolt partnerrel, és jelezd a pultnál a Randomban, mely esemény miatt érkeztél. Ezzel “kvalifikálsz” a következő havi párosításra is. 

Amennyiben a társaddal valami miatt nem tudod összehozni a találkozót, kérlek a Randomban jelezd nekünk (Erre egyszer van lehetőséged!)

A cél, hogy olyan tagok vegyenek részt a programban, akik veszik a fáradtságot, és egy hónap alatt össze tudják hozni a kávézást, és az ismerkedést. 

Ha kérdésed van, keress minket a Facebook vagy Instagram oldalunkon!